FFI Electromobililty 2014

Välkommen att lyssna och delta i diskussioner kring Electromobility på Varbergs Stadshotell den 25–26 september. Under torsdagen ligger fokus på möjligheter med 48V-system, medan fredagens tema är Sveriges laddningsinfrastruktur.

Torsdag eftermiddag, 25 september
Marknadsintroduktion av 48V-system sänker bränsleförbrukning och öppnar för nya leveranser
Utveckling av 48V-system pågår för fullt inom fordonsindustrin. Ett införande har stor potential att förändra och förbättra en rad fordonssystem, och ger nya affärsmöjligheter för svenska leverantörer. Torsdagens seminarium belyser vad som sker på lätta och tunga sidan inom detta område.

Fredag 26 september
Sveriges infrastruktur för elfordon
Laddningsinfrastrukturen är grundläggande för ett omfattande genomslag för elektriska fordon. Den måste vara tät, ladda vid ganska hög effekt, ladda automatiskt och dessutom vara estetiskt tilltalande. Hur kan vi tekniskt, politiskt och ekonomiskt driva fram en infrastruktur som ger kraftfulla förutsättningar för förändring?

Tid
25–26 september 2014

Plats
Varbergs Stadshotell, Varberg
Karta och vägbeskrivning >>

Program >>
Bo och äta
Reserverade hotellrum finns på Varbergs Stadshotell fram till 5 september för dig som önskar bo över. Efter 5 september avbokar vi alla icke reserverade rum. Ange bokningsnummer 745135. För dem som anmäler sig till båda dagarna eller har möjlighet att stanna kvar en stund ordnar vi gemensam middag på kvällen.

Anmälan
Sista anmälningsdag är 15 september 2014. Workshopen är kostnadsfri.

Anmälan är nu stängd.

Workshopen arrangeras av styrgruppen för FFI Electromobility. Parter engagerade i projektet FFI Electromobility är AB Volvo, Volvo Personvagnar, Energimyndigheten, SHC, Scania, FKG, Viktoria Swedish ICT och BIL Sweden.